Slide
BOSTEDET DEN
GAMLE MØLLE
Slide
MÅLGRUPPE

Bostedet Den Gamle Mølle henvender sig primært til unge voksne i alderen 18-40 år, der har behov for et midlertidigt botilbud.

Vores målgruppe er karakteriseret primært ved psykisk sårbarhed og/eller sociale udfordringer, som vanskeliggør deres evne til at bo selvstændigt og opnå, eller fastholde beskæftigelse på det ordinære arbejdsmarked.

Slide
BESKÆFTIGELSE

Den daglige beskæftigelse på Den Gamle Mølle er bredt funderet og rummer et varieret udbud, som matcher forskellige interesser og evner.

EKSEMPLER

Træværksted: Bygge- og tømreropgaver i trygge rammer.

Landbrug: Arbejde med højbede, pasning af dyr og grønne projekter.

Kreative værksteder: Maling, keramik, blomsterbinding og håndværk.

Friluftsaktiviteter: Madlavning over bål, naturoplevelser, vandreture.

Service: Kasseekspedient, servicere, rydde af, fylde op mv.

Lagerarbejde: Organisering, registrering og fysisk arbejde.

Anlægsgartneri: Pasning og udvikling af haver og udearealer.

Musikterapi: Kreativ udfoldelse og emotionel udvikling gennem musik.

Pedellignende funktioner: Praktiske vedligeholdelsesopgaver på stedet.

FÆLLESSKAB

På Den Gamle Mølle omsætter vi arbejdet med selvstændighed og relationer til praksis gennem en række konkrete aktiviteter og pædagogiske tiltag, såsom:

Slide

Fælles madlavning og ugentlige husmøder: Beboerne deltager aktivt i planlægning, indkøb, madlavning og efterfølgende evaluering, hvilket styrker både praktiske færdigheder, samarbejdsevner og sociale kompetencer.

Slide

Netværkscafé og sociale arrangementer: Vi faciliterer aktiviteter som fælles grillaftener, kreative værksteder og musikarrangementer, hvor beboerne kan træne sociale færdigheder i trygge rammer og udvide deres netværk.

Slide

Fritidsaktiviteter i lokalområdet: Vi støtter beboerne i at melde sig til idrætsforeninger, hobbyhold eller andre fællesskaber i lokalområdet, og hjælper dem med at tage de første skridt ud i nye sociale sammenhænge.

Slide

Støtte i digitale relationer: Vi tilbyder vejledning i brugen af sociale medier og digital kommunikation, så beboerne kan opbygge og vedligeholde sociale netværk online på en sikker og positiv måde.

Slide

Individuel ADL-træning (Almindelig Daglig Livsførelse): Gennem støtte til rengøring, økonomihåndtering, tidsstyring og transporttræning arbejdes der målrettet med at udvikle beboerens evne til at klare hverdagens opgaver selvstændigt.

Slide

Brobygning til netværk: Vi arbejder aktivt med at styrke relationen til venner, blandt andet gennem støtte til at genoptage kontakt, håndtere svære relationer og etablere nye netværk.

PlayPause
previous arrow
next arrow

Angiv venligst e-mailadressen til din konto. En verificeringskode vil blive sendt til dig. Når du har modtaget verificeringskoden vil du kunne vælge en ny adgangskode til din konto.